Huis > Informatie

JO speelgoed werd opgericht in 2009. We richten op ontwerpen, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van speelgoed. We hebben meer dan 500 zelf ontwikkelde ontwerpen en mallen voor u om uit te kiezen. We vrijgeven ten minste 5 nieuwe producten maandelijks om te voldoen aan de nieuwste markttrends. Met onze rijke ervaring en consideratie diensten, zijn wij erkend als een betrouwbare leverancier voor vele internationale kopers. We werken onze in-house faciliteiten om te werken aan uw OEM/ODM projecten.

Wij hebben uitgevoerd een strikte en volledige kwaliteit control system, dat garandeert dat elk product kan voldoen aan kwaliteitseisen van de klanten. Bovendien zijn al onze producten strikt gecontroleerd voor verzending. Onze producten hebben bereikt EN71, ASTMF-963 en ftalaat gratis certificeringen.

Onze producten verkopen goed in internationale markten, zoals Amerika, Spanje, Frankrijk, enzovoort. Ze zijn gunstig beoordeeld door clients. Om te profiteren van onze sterke OEM/ODM mogelijkheden en consideratie diensten, contacteer ons vandaag. Wij maken oprecht en succes delen met alle klanten.