Huis > Nieuws > Inhoud
Speelgoed geur prikkelende? Slechte kwaliteit lijm werk!
- Aug 20, 2015 -

Kinderen hou gewoon om te spelen met speelgoed, soms slapen zal houden een stuk speelgoed om te slapen, maar sommige van het speelgoed zijn een aantal kwesties, zoals sommige kunststoffen speelgoed geur, vaak gehoord is schadelijk voor het menselijk lichaam. Dus wanneer u speelgoed koopt, zorg ervoor dat de gemerkte speelgoed Kiesderegel.

Gemeenschappelijke speelgoed lijkt niet veel anders, maar goede kwaliteit plastic speelgoed te kopen eigenlijk prijs kloof. Vooral merk, proces en product kwaliteit van de productie. Vul nu de katoen prijs per kg niet minder dan tientallen van markt voor speelgoed, een grote plush toy gevulde katoen 1 kg vallen. Gecombineerd met stoffen en kunstmatige productie, zei ten minste 100 Yuan van verkoopprijs, is de prijs te goedkoop knuffels, die u zou beter niet kopen.

In de markt voor speelgoed, een aantal kleine plastic speelgoed, felgekleurde soorten goedkoop, maar het openen van de doos, een verschrikkelijke geur. "Smaak van kunststof grondstof zelf is niet." De winkelier zei, door de geur van een heleboel speelgoed zijn goedkoop speelgoed weekmakers, lijm, coatings, enzovoort.

Chemie en scheikundige technologie van Liaoning Normal University, een leraar zegt, nu deel van goedkope plastic speelgoed op de markt zijn gemaakt van arme afval kunststof, teneinde de taaiheid zal gebruik maken van een kunststof weekmaker, speelgoed van de lijm gebruikt in het proces van betrokkenheid, gebruikt in inkten, verven, formaldehyde, benzeen, fenol, methanol, lood en andere schadelijke stoffen. "Een dergelijk voorstel, speelgoed, probeert niet te jonge kinderen chronische blootstelling, zoals langdurige blootstelling aan zware metalen en andere stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam om vrij te laten." Daarom herinneren van ouders, bij het kopen van speelgoed, worden ervoor dat u kiest een goed merk van speelgoed, Wing Kei speelgoed van kwaliteit van de productie van het speelgoed is gegarandeerd, is uw goede keuze!